przemgal niestety trzeba zdać sobie sprawę, że włosy tak czy siak wypadną, ale słyszałem, że coś może się odrodzić. Tzn. włosy, które wypadły ok 5 lat temu mogą na nowo odrosnąć. Stosowanie leków np. u czterdziestolatka, który stracił włoski w czasach szkolnych to niestety już nic nie pomoże. Ile masz lat? Ja tego nie stosowałem, ale słyszałem, że propecia ma skutki uboczne, a mianowicie mogą objawić się problemy z męskością ;(
Z uwagi na znacznie niższe koszty polecam Proscar - zawiera 5 mg finasterydu w jednej tabl. Pojedyńczą tabletkę dzieli się na cztery części i uzyskuje efekt identyczny jak w przypadku Propecii. Stosuję Proscar w powyższy sposób od ponad roku, efekty są jak najbardziej widoczne, po 4-5 miesiącach zaczęły sie pojawiac włosy które wypadły kilka lat wcześniej.
zgadzam się z bambig co do skutków ubocznych niestety. Podczas kiedy ja stosowałem propecia widziałem kolosalne skutki, ale jednak moje problemy z męskością dość długo trwały i musiałem się z nimi borykać. Teraz już jest wszystko.
Proscar jest lekiem na przerost prostaty, zawiera 5 mg finasterydu.
Propecia jest lekiem na łysienie androgenne, zawiera 1 mg finasterydu,
Oba leki poza finasterydem zawierają jedynie wypełniacze.
Wiosek: dzieląc Proscar na 4 części (cierpliwi mogą posłużyc się wagą aptekarską i dzielic na pięc) uzyskujemy działanie IDENTYCZNE do Propecii, zaoszczędzając ok. 300 PLN.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum