Ostatnio natknąłem się na Exagon. Czy ktoś taką kurację przeprowadzał na własnych włosach?
EXAGON
KURACJA NORMALNA SKUTECZNIE ZAPOBIEGAJĄCA
WYPADANIU WŁOSÓW I WZMACNIAJĄCA WŁOSY:
1 ampułka Serum EXAGON raz w tygodniu
KURACJA INTENSYWNA STOSOWANA W MIEJSCACH
DUŻEJ UTRATY WŁOSÓW WSPOMAGAJĄCA ICH WZROST:
2-3 ampułki Serum EXAGON w tygodniu przez okres 4 tygodni
a następnie (od 5 tygodnia) 1 ampułka Serum EXAGON
raz w tygodniu
argal ja stosowałem ten produkt i napiszę szczerze. Nie polecam, ponieważ nie działa. Stosowałem go przez ok. 3 miesiące i nie widziałem żadnego efektu. Efektu również nie widziałem w okresie po kuracji. Cena bardzo wysoka jak na taki preparat. Może będzie działał na kogoś innego, ale ja odpadam.
Nie zgadzam się z Tobą szalonydog. Ja ten preparat stosowałem już przez 3 kuracje i za każdym razem moje włosy były mocniejsze i przestały w szybkim tempie wypadać. Może źle sotoswałeś ampułki. Ja zdecydowanie polecam ;)
ja stosowałem ten preparat i mi tam coś pomogło.... tzn w znacznym stopniu tj. przez okres 6 m-c spowolnił wypadania włosów. Stosowałem go równolegle z bratem i jemu niestety nie pomógł w żadnym stopniu. Opinie podzielone jak widać
A ja zauważyłem efekty. Stosowałem intensywna kurację przez 3 miesiące i włosy rzeczywiście mniej lecą. Do tego mam wrażenie, że po Exagonie są gęstsze. Polecam do tej całej kuracji regularny masaż skóry głowy - pozwala składnikom lepiej wnikać.
Anka
Wysłany: 2013-06-10, 14:02
Ja przeszłam kurację, bo czytałam na wizażu, że po Exagonie szybciej rosną włosy. Efekt był niezły, bo przez miesiąc włosy rosły około 2,5 cm.
Henna
Wysłany: 2013-07-12, 22:05
Osobiście nie stosowałam, ale znam osobę, która tak - co więcej przez kilka dobrych miesięcy. Oczywiście w tym samym czasie stosowała również różnego rodzaju odżywki itd. jednak efekt był zdumiewający. Włosy rosły dużo szybciej, również od razu było widać, że są zdecydowanie mocniejsze i zdrowsze. Przynajmniej odrosty kontrastowały się z lekko zniszczonymi od rozjaśniania włosami.
Moim zdaniem ta kuracja jest jak najbardziej na tak (:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum