Wygląda to super, bo widziałam u koleżanki. Całkowicie naturalne włosy, ale jest trochę wad: - koszty w granicach ok. 5 tys. zł, co 2 lata do wymiany, to jest jednak peruka i bardziej komfortowo jednak mieć własne włosy. Czasami można poczuć swędzenie lub zapocić głowę, ale w tych nowych systemach podobno to jest wyelminowane do minimum. Jak masz dużo kasy, to polecam.
Tomek
Wysłany: 2012-05-17, 16:51
Hej. Ja mam podobne rozwiazanie na glowie ale duzo lepsze niz ta skora. Klinika menstudio. Polecam bo naprawde warto aha i koszt przystepny nie jak gdzie indziej ceny nie sa z kosmosu. Wiem bo zanim wybralem zrobilem rozeznanie.
To ile płaciłeś za te włosy ? I co w tym jest takiego lepszego ? Każdy tak gada, a wszędzie jest to samo. Jak zrobiłeś rozeznanie to napisz, gdzie ile kosztują takie systemy.
Trzeba jednak pamiętać, że przeszczep nie jest rozwiązaniem idealnym i pozbawionym wad.
Przede wszystkim należy się przygotować na bliznę po pobraniu przeszczepu, najczęściej zlokalizowaną na potylicznej części głowy. Nawet najnowocześniejszy przeszczep nie pozwoli nam w 100% zachować donorów. Poza tym osoby zupełnie łyse, lub takie, które utraciły znaczna ilość włosów nie mogą liczyć na pozytywne efekty z powodu braku miejsca, skąd możnaby pobrać włosy do przeszczepu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum