Słyszeliście o tej substancji? Chodzi mi o Stemoxydine. A może stosowaliście?
Podobno jest skuteczny w leczeniu łysienia zarówno u kobiet jak i mężczyzn.
Gdzie i w jakiej formie mogę znaleźć tę substancję?
Vishy kojarzy mi się raczej z firmą produkującą głupie kosmetyki a nie rzeczy,które są w stanie wyleczyć poważną chorobę, jaka jest łysienie.
Byc może udało im się przypadkiem coś odkryć, co w badaniach klinicznych okazało się miec przypadkowo skutek pobudzający wzrost włosów i w ten sposób to opatentowali. Nie wiem jednak czy to nie jest przereklamowane, przestałem wierzyc tym wszystkim koncernom prowadzącym badania kliniczne.. Coś to wszystko jest za bardzo skuteczne w teorii a za mało ludzi zdrowych chodzi po Ziemi
Ale spróbowac można, dla niektórych nawet mała poprawa to już coś.
Być może spróbuję tego środka, a jak on się kształtuje cenowo i gdzie go można nabyć?
A czy to wazne w jaki sposób cos zostało odkryte? ;)
Wiele wynalazków zawdzięczamy przypadkowi i nikt nie narzeka.
Rzeczywiście, opinie o nowej cząsteczce opatentowanej przez Vischy są różne, jednak biorąc pod uwagęcfakt, ze ludzie zrobia wiele, by odzyskac włosy, to warto spróbowac i tego specyfiku.
Jeżeli jest to specjalistyczny produkt jak podaja, prawdopodobnie będzie go można dostać w aptece lub w sprzedazy internetowej np. na allegro.
Mój tata stosował ten specyfik na swoją łysiejącą głowę i stwierdził, że jakaś poprawa jest.
Możliwe, że rzeczywiście czuje pod palcami jakieś odrosty, jednak efekty nie były na tyle spektakularne, by pozostał przy tej terapii. Obecnie leczy sie lekami przepisanymi przez dermatologa i jak na razie jest zadowolony.
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi!
Preparat nie jest zabójczo drogi, więc zdecydowałem się go przetestować na swojej skórze.
Przeprowadzę leczenie a następnie zdam Wam relację z jego przebiegu i efektów.
Z tego co już dziś mogę powiedzieć, to preparat ma ładne opakowanie i wygodne w stosowaniu ampułki :) Na ciąg dalszy recenzji niestety musicie poczekać
I jak Karolu Twoje efekty? Stosujesz nadal ten specyfik, czy zrezygnowałeś? Myślę, ze 4 miesiące to długi czas na zauważenie rezultatów :)
W Internecie różne opinie się przewijają, jedni sobie chwalą, inni zdecydowanie odradzają terapii z powodu braku skuteczności
Dajcie spokój, to nie działa, przynajmniej na większość ludzi! A reszta to pewnie przypadek, efekt placebo i stosowanie innych leków.
Nie wierzę w to, ponieważ sam stosowałem i nie zauważyłem żadnej poprawy, dlatego nie polecam.. Podobnie jak większość osób, które przetestowały środek na własnej głowie.
Czesc,
czekacie pewnie na fajerwerki - niestety ich nie bedzie.
Niestety nie jest to cudowny lek na wszystie problemy związane z łysieniem.. Początek kuracji rzeczywiście zapowiadał dobre efekty, ale włosy chyba przyzwyczaiły się do tego środka i zupełnie przestał on na nie działać. Plus za początek, z ato ogromny minus za koniec terapii, raczej nie polecam, bo suma summarum wyglądam (chyba) tak jakbym wyglądał bez zabawy z tym odkryciem.
Ale trzeba wszystkiego spróbować..
Ojj, ogromna szkoda.
Miałam nadzieję, że jest to choć trochę tak skuteczne jak obiecują reklamy. Może jednak nie warto całkowicie skreślać produktu, może sprawdzi się przy innych typach łysienia? Albo u innych osób
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum