Wysłany: 2011-07-28, 09:45 Przedłużanie włosów metodą clip in hair
Zastanawiam się nad zakupem włosów doczepianych clip in hair, ale boję się, że to będzie widoczne, że one są doczepiane. Czy któraś z Was może coś takiego nosi ? Jak to wygląda w codziennym użytkowaniu ?
Ja mam włosy clip in. Wyglądają super. Montuje się to na specjalnych spinkach pod włosami. Ważne jedynie żeby kolor był w miarę podobny do swoich włosów. Ja kupuję włosy na www.mirao.pl Mają tam duży wybór kolorów i dobrą jakość.
Ja kiedyś miałam takie włosy i naprawdę fajnie to wygląda, ale po 8 godzinach noszenie, obciąża to trochę pozostałe włosy, do których to przypinasz i tak po kilku tygodniach zaczynasz to odczuwać coraz bardziej. Polecam włosy clip in hair, ale nie na noszenie bez przerwy. No oczywiście na noc to musisz odpiąć.
Powiem Ci z doświadczenia, lecz nie własnego, tylko mojej narzeczonej.
Stosowała tę metodą przedłużania włosów przez jakiś czas, ponieważ bardzo chciała mieć je dłuższe, a za nim udałoby się jej zapuścić, to jak to ona stwierdziła "minęły by wieki".
Była bardzo zadowolona, nie narzekała nigdy, że ją coś boli przez nie, ani że coś złego się z nimi dzieje. Gdyby nie fakt, że spędzam z nią mnóstwo czasu, nie powiedziałbym, że są doczepiane. Bardzo dobrze jest to zamaskowane, ale oczywiście w momencie,gdy je odpowiednio wepniemy.
Powiem Ci jeszcze, że wydała na nie 300zł ( o ile się nie mylę ), jednak zakup był udany.
Relax69
Wysłany: 2013-06-26, 08:20
Jest gdzieś jakiś dobry sklep stacjonarny, żeby można wpierw zobaczyć jak to będzie wyglądało, aby nie kupic kota w worku??
Możesz zrobić tak, kupić w sklepie internetowym i zwrócić masz czas 14 dni bez przyczyny, a wystarczy że znajdziesz taki gdzie przyjmuja reklamacje i za darmo wszystko robią. ;)
IzaB
Wysłany: 2013-08-23, 10:05
alla87 napisał/a:
Ja kiedyś miałam takie włosy i naprawdę fajnie to wygląda, ale po 8 godzinach noszenie, obciąża to trochę pozostałe włosy, do których to przypinasz i tak po kilku tygodniach zaczynasz to odczuwać coraz bardziej. Polecam włosy clip in hair, ale nie na noszenie bez przerwy. No oczywiście na noc to musisz odpiąć.
W stu procentach się z tobą zgadzam, dokładnie tak jak napisałaś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum