Wysłany: 2015-07-07, 21:42 Która klinika warta uwagi?
Witam wszystkich serdecznie,
Planuje projekt i zakup systemu peruki w klinice na mikroskorze(przyklejanej z przodu) aczkolwiek znalazlam wiele takich klinik i chcialabym zasiegnac porad kogos, kto ma cos wspolnego z klinikami przedstawionymi nizej lub tez innymi.
Ja spotkalam sie z tymi 4:
Hair Lab, Handsome men, Zaprojektuj swoje włosy, Secondhair
Nie za bardzo chce kupowac peruke przez internet, poniewaz to duzy wydatek na dluzszy czas i nie chcialabym rozczarowania.
Po krotce choruje na lysienie androgenowe, planuje obciac sie na lyso, podjac leczenie i zakupic peruke na kilka lat.
Bardzo prosze o pomoc, z gory dziekuje.
Jestem otwarta na wiadomosci prywatne, chetnie z kims o moim lub kogos problemie porozmawiam.
Od razu powiem, że nie korzystałem z żadnej z nich, ale trochę jestem w temacie i mogę Ci powiedzieć jakie są odczucia znajomych i internautów z którymi miałem kontakt. Generalnie nie poleca się za bardzo Handsome Men. Tak na pewno było kiedyś. Nie wiem może teraz trochę się to zmieniło. Bardzo drogo i jak już zapłacisz, to życzliwość ich się dla Ciebie kończy. Nie znam w ogóle Zaprojektuj Twoje Włosy bo to chyba nowa firma. SecondHair to z drugiej strony jedna z najstarszych firm na rynku, ale trochę chyba brakuje im profesjonalizmu, chociaż mogę się mylić. Najbardziej profesjonalna wydaje mi się klinika Hair Lab i najmniej klientów się na nią skarży, ale tak jak piszę to są moje odczucia, a właściwie odczucia znajomych i to raczej sprzed 2-3 lat. Być może teraz jest nieco inaczej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum