Wysłany: 2013-01-16, 21:21 Czy z wlasnych wlosow mozna zrobic zastepcze ?
Ciekawe czy z wlasnych obcietych wlosow mozna zrobic takie do przedluzenia i zageszczenia , obojetne czy dla siebie czy kogos bliskiego. ? Ktos ma namiary albo info ??
wszędzie gdzie robią zagęszczanie włosów to powinni ci zrobić, tylko nie wiem jak to jest jak się z własnymi włosami przyjdzie, bo to dla fryzjerów zarobek jest mniejszy...
ja sam prowadzę salon i nie mam problemu żeby klientce robić takie zabiegi z jej materiałem (włosami) ale ja to ja hehe
Tak można z własnych włosów robić zastępcze ale rozumiem że chodzi ci o takie przyszywane peruki? Coś podobnego tylko że to ogranicza nam parę rzeczy bo nie wolno chodzić po tym przez jakiś czas np na basen czy często myć głowy. Poszukaj miejsca gdzie wykonali by to z twoich włosów bo wiele takich firm robi to z włosów cudzych importowanych bo zarabiają na tym!
Relax69
Wysłany: 2013-07-02, 18:00
Szkoda z tym basenem, a jak wygląda stworzenie takiej peruki, bo jakiś zakład zapewne musi to zrobić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum