A ja stosowałam wiele tego typu wcierek i Dercos jak dla mnie jest najlepszy. Nie działa cudów, ale poprawa jest na pewno. Przerzedzenia trochę mi się zmniejszyły po nim, no i generalnie stan włosów też jakby trochę lepszy. Nie wysusza włosów tak jak np. Radical. Ja polecam.
Też stosowałam Dercos przez półtora roku. Efektu brak. Stosuję H-Pantoten jest o wiele lepszy. Od Dercosa jest lepszy nawet piloxidil i loxon, które zawierają minoxidil. Dla mnie jednak najlepszy jest H-Pantoten, a doustnie Merz Special i Revalid.
Genia36
Wysłany: 2011-11-30, 10:21
A jak dla mnie to nie jest ani najgorszy ani najlepszy. Lepszy na pewno niż kamiwazy i inne "rewelacje" z Allegro, ale na pewno dużo gorszy od Rogaine, pfizera. Niestety nie jest dostępny w Polsce i syn musi mi go sprowadzać z Ameryki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum