makumba
Wysłany: 2013-03-10, 16:16 loxon - tylko na same skronie
czesc wszystkim mam wielkie pytanie do was, otoz mam łyse skronie zarowno po lewej jak i prawej stronie , reszta wlosow jest okej , chodzi tylko o te "zakola" nie są duże ale głupio to wygląda i wpadlem na pomysl aby uzyc loxonu ale tylko na te łyse miejsca NIGDZIE WIECEJ (bo slyszalem ze efekt moze byc odwrtony) , a skoro na skroniach mam łyse placki to nic nie zaszkodzi sprobowac :) , ale mam pytanie czy jak bede uzywal na samych skroniach to czy reszta włosów (cala góra) nie zacznie linieć i wypadać ? bo tego nie chce.
Prosze o odpowiedz pozdrawiam
Z tymi środkami typu Loxon należy uważać, wiele osób skarży się na nie mówiąc o swędzeniu po kilku tygodniach używania, o podrażnieniach. Loxon sam w sobie posiada środki, na które możemy być uczuleni więc warto zrobić kilka dni testowych zanim zacznie się używać na dłużej ;)
Niestety nie ma złotego środka dla każdego - trzeba próbować różnych rozwiązań. Być może większa dawka albo zestawienie z innym specyfikiem dałoby lepsze rezultaty
Dusty
Wysłany: 2015-05-03, 12:20
A czy loxon może pomóc na punktowe łysienie o nieznanej przyczynie? Niestety dopadła i mnie ta przypadłość i chciałbym sobie jakoś pomóc. Miał już może ktoś taki problem i załagodził go tym preparatem?
Radziłabym iść do lekarza i zbadac poziom hormonów. Leczenie w ciemno może być jeszcze trudniejsze i tylko pogorszyć sprawę przez nakładające się skutki uboczne każdego stosowanego lekarstwa.
Opinie o Loxon są różne. Wiele osób narzeka na różne skutki uboczne. Jeżeli o mnie chodzi Loxon za bardzo mi nie pomógł, może trochę zahamował wypadanie włosów.
Większość środków na porost włosów ma to do siebie, że aby zobaczyć dobry efekt trzeba je długo stosować.
Wiki82
Wysłany: 2018-05-08, 08:16
Cześć, ogólnie trzeba zacząć od tego, że loxon stosujemy tylko jak specjalista stwierdzi u nas łysienie androgenowe. Tak jak mówiła przedmówczyni trzeba dokładnie zbadać przyczynę łysienia, a potem dopiero zacząć kurację.
Monia56
Wysłany: 2018-10-05, 14:08
Znajomy stosował przed dosyć długi okres czasu -> brak jakichkolwiek efektów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum