JakBerlin
Wysłany: 2013-08-23, 10:20 Nie ufam
Nie wiem czy też tak macie, ale ja nieraz się sparzyłem czytając rewelacje typu "rewolucja w leczeniu łysienia" itp. Ogólnie nie wierze już w kolejne genialne specyfiki, zbyt wiele osób próbuje naciągać.
Nie ma co wierzyć w cudowne sposoby na odchudzanie, sprzątanie, leczenie, a także wypadanie włosów niestety.. Gdyby taki cudowny sposób był rzeczywiście taki cudowny, to byłby baaaardzo popularny i przepisywany przez lekarzy, a nie oferowany w gazetach w sprzedaży wysyłkowej czy na różnych podejrzanych stronach internetowych.
Nie należy wierzyć we wszystko co jest reklamowane jako cud :)
"Tonący brzytwy się chwyta"... myślę, że osoby doprowadzone swoim stanem do desperacji nie myślą racjonalnie i kupują kolejne "cuda" za setki złotych mając nadzieję, że tym razem się uda i coś zadziała..
Szkoda tylko, że te nadzieje są złudne..
wg mnie czasami warto ufać reklamie ....w internecie pojawiła się reklama środków na maskowanie ubytków ... zakupiłem sobie taki środek na moje zakola i napisze jak to wszystko wyglada. produkt nie był jako super drogi natomiast rzeczywiscie maskuje te miejsce o które chodziło. Nie widać już łysych miejsc na głowie. ważna jest jedna rzecz - po posmarowaniu tych łysych miejsc trzeba wlosy przeczesac grzebieniem i popsikać lakierem do włosów, wtedy efekt jest jeszcze lepszy
Pauli889
Wysłany: 2023-04-07, 12:54
Samej reklamie się nie ufa tylko i wyłącznie przeprowadzonym badaniom, potwierdzonych przez lekarzy i dermatologów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum