Witam, mam okropny problem strasznie wypadają mi włosy.
Mam 18 lat, nie farbuję włosów, nie działam także innymi zabiegami fryzjerskimi. Prostownicy używam bardzo rzadko. A od pewnego czasu (2 miesiące) włosy zaczęły mi okropnie wypadać, miałam gęste i średniej długości, a teraz są wyraźnie przerzedzone, mam wrażenie, że nawet pojawiły mi się zakola, ale tutaj nie jestem do końca pewna bo włosy rozjaśniały mi w tych okolicach od słońca. Jednak dziś po umyciu był totalny koszmar...cały zlew włosów okropność, aż się popłakałam ;(((
stosuję: Wax, Belisse( tu pytanie czy można łykać 2 tabletki dziennie?), Zincas na końcówki jedwab biosilk, używam także szamponów Joanna i leczniczy Stieprox ( miałam problemy z łojotokowych zapaleniem skóry - jednak od dłuższego czasu brak oznak zapalenia, mimo to nadal stosuję)
zrób podstawowe badania; morfologie, tarczyce(TSH), idz z tym do dermatologa
może miałas ostatnio jakies stresy np. matura? od stresu potrafią włosy wypadać jak po chemii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum