Trochę o tym poczytałem wygląda to na zabieg kosmetyczny nie jest to przeszczep bo nie używa się tego w tej metodzie, chodzi o to że włosy które już posiadasz są zagęszczane i przedłużane. Co daję naturalny efekt zdrowych i pięknych włosów. Raczej brzmi to jak reklama najlepiej było by gdyby ktoś to objaśnił kto miał do czynienia z tą metoda.
Tak jak kolega wyżej mówi jest to zabieg, jednak można pomylić to z perukami, ponieważ zdarzają się takie osoby. Zabieg z tego co mi wiadomo jest bezpieczny i nie należy do najtrudniejszych
A jak moze przebiegac taki zabieg? Co do kosztow to rozumie sie, ze nfz nie wspomaga nic a nic tak? Mowisz w miare bezpieczny,a co to dla Cebie znaczy w miare bezpieczny?
ciekawia mnie tez efekty,jakie te wlosy sa?widac,ze nie naturalne od podstaw czy nie zauwazalne to?
Co do stosowania i zdjęć to osobiście nie, jednak tak jak pisałem wyżej, że zabieg jest bezpieczny i nie należy do najtrudniejszych.
Włosy podobno w dotyku są bardzo miękkie i nie wyczuwalne, że to nie Twoje pierwsze. Czy widać różnicę? hmm osobiście nie widziałbym, gdybym nie widział już kilku przypadków, jednak dla laika to nie takie proste - tak mi się zdaje.
patrick
Wysłany: 2013-06-08, 09:22
Na czym dokładniej polega ten zabieg? Ogólnie okej bezpieczny, nie jest zły rozumiem, jednak jak te włosy są doczepiane? W ogóle jest 100% pewność, że te włosy nie wypadną?
IzaB
Wysłany: 2013-08-23, 10:10
A czy te doczepiane włosy, to są prawdziwe czyjeś włosy czy sztuczne?
Secondhair to systemy włosów ktore mocujesz specjalnymi tasmami lub klipsami. W polsce chyba najpopularniejsze bo podobno maja bardzo dobra cene i rosyjskie wlosy czyli najlepsze. Slyszalam duzo dobrych opini od moich klientek o nich.
Droga sprawa, ale chyba walka z łysieniem nie jest tania niestety..
A podejmując ją trzeba mieć świadomość, ze jest to walka z wiatrakami, bo inaczej tego nazwać nie można. Co do uzupełnienie - wygląda na prawde naturalnie, szkoda, ze nie udało Ci się przełamać i jednak zacząć nosić
Monika85
Wysłany: 2017-08-17, 11:12
Jakieś 2 miesiące temu kupiłam system włosów i muszę powiedzieć, że jestem z niego bardzo zadowolona. Początkowo wahałam się, w internecie nie znalazłam zbyt wielu sprawdzonych i konkretnych informacji, więc umówiłam się na konsultacje w klinice włosa. Tam uzyskałam wszelkie informacje na temat systemów, zostały też pobrane wymiary oraz podałam moje preferencje. Po paru tygodniach dostałam swój system, czuję się w nim świetnie.
Ja mam system z włosów naturalnych i bardzo polecam. Niestety cena jest dość wysoka, ale nie żałuję wydanych pieniędzy, bo wreszcie mam pięknie wyglądające włosy.
Ja aktualnie noszę perukę z włosów syntetycznych, zastanawiam się nad włosami naturalnymi. Dużo czytałam na temat systemów i poważnie się nad tym zastanawiam. Z tego co mówicie to chyba warto zainwestować w taki system. Zwykła peruka dla mnie jest uciążliwa i nie za bardzo wygodna. Myślę nad konsultacjami, jeśli się zdecyduje to dam znać jak było !
Kiedyś też nosiłam perukę z włosów syntetycznych i muszę przyznać ,że nie wspominam tego czasu najlepiej. Zawsze wstydziłam się myśląc, że wszyscy na mnie patrzą ...:( mąż umówił mnie na konsultację i od kilku miesięcy jestem SZCZĘŚLIWĄ posiadaczką systemu włosów naturalnych :)) Efekt jest lepszy niż myślałam, to najlepiej wydane pieniążki w naszym życiu :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum