W tym poście proszę dodawać Wasze najnowsze kuracje na rok 2019.
Agnes
Wysłany: 2020-02-19, 15:16
Ja polecam urozmaiconą dietę, aby dostarczyć organizmowi jak najwięcej potrzebnych składników odżywczych i witamin z pożywienia. Dużo wody-nawodnienie to podstawa.
Iwona M
Wysłany: 2020-06-25, 14:39
Ja próbuję infuzji tlenowej. Zabieg polega na tym, że poddaje się skórę głowy działaniu tlenu. Jego efektem ma być wzmocnienie cebulek włosów, wstrzymanie dalszego wypadania i przyspieszenie odrastania. Jestem po 1 zabiegu i jestem pozytywnie nastawiona. Drugi już niebawem. Mam ogromną nadzieję że taki detoks mi pomoże :)
Gosia80
Wysłany: 2024-01-18, 14:55
Mamy już 2024, przez ten czas doszło pewnie dużo nowych skutecznych kuracji Ja ze swojej strony proponuję mezoterapię igłową skóry głowy. Nawilża ona skórę głowy, zagęszcza włosy i niweluje ich wypadanie. Efektem mezoterapii igłowej głowy jest również zahamowanie procesu łysienia i wypadania włosów, a także ich regeneracja.
W większości przypadków, celem uzyskania optymalnych wyników, zaleca się wykonanie 3-4 zabiegów w odstępie około 14-28 dni, a następnie zabieg przypominający co 3-6 miesięcy.
Dajcie znać, czy ktoś stosował mezoterapię lub podzielcie się jakąś inna kuracją którą stosujecie. Chętnie się dowiem czegoś nowego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum