Nie sprawdziłam jeszcze na sobie, natomiast dużo się słyszy, że stosowanie tej wcierki powoduje wysyp nowych baby hair - czyli młodych włosków.
Warto spróbować, zwłaszcza że cena wcierki nie jest duża i jest ona powszechnie dostępna w aptekach i drogeriach.
Bożenia
Wysłany: 2015-03-14, 20:33
O taak, kultowy Jantar :) Słyszałam o tym od mamy, która kiedyś wcierała. Efekty zależą od osoby, bo są dziewczyny, którym to zupełnie nie pomaga i są takie, które są mega zadowolone z efektów. Sama chyba się skuszę, nie mam nic do stracenia :)
JA cały czas się zanoszę do przetestowania, ale w tej chwili włożyłam już we włosy tyle kasy (ok. 100 zł w ciągu miesiąca), że muszę sobie czasowo darować. Na razie wcieram i masuję olejami, myślę, ze to też może przynieść efekty :) Ale na pewno wreszcie się skuszę!
Jeśli miałabym polecać komuś wcierki, Jantar jest na czele mojej listy, zawiera ekstrakty roślinne i substancje aktywne, w dodatku cena jest dosyć przystępna. Dobry jest też olej z kozieradki lub rycynowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum